Udruga vozača i automehaničara Podsused - Velika Gorica
Gallery


Keywords

Top posting users this week

Poll
Affiliates
free forum


Nešto o sustavu ATRON

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Nešto o sustavu ATRON

Postaj by Beli on 23/7/2011, 00:52

Informirati metodički

Pokušao sam prevesti informacijski sadržaj sa originalnog portala ATRON
koliko sam uspješan procijenite sami ??
---------------------------------------------------------------

Žalim što je slika na njemačkom ali uskoro ću postavit našu originalnu

Pouzdane i sveobuhvatne informacije pridonosi znatno putnika zadovoljstvo. Čak i više: ako putnici znaju preostalo čekati vrijeme, oni subjektivno doživljavaju da bude kraći. S našim sustavima za informiranje putnika, mi Vam pomoći u informiranju putnika u vašem najbolji mogući način. Bez obzira ako ste u vozilu, na zaustavljanje, ili na putu.
Više putnika usluga na stop
Hoće li autobus na vrijeme? Kada se sljedeći tramvaj ostaviti? Dinamički putnika informacijskih sustava dati odgovore na ta pitanja. Dinamičan, jer putnici nisu samo informirani o rasporedu, ali o stvarnoj vrijeme polaska.
opskrbe prikazuje s trenutnim podacima izvodi se automatski preko ATRIES-ITCS. Samo odstupanja od planiranog podaci se prenose i na taj način, komunikacija troškovi svedeni na minimum. Osim toga, kontrolni centar osoblje ima mogućnost poslati aktualne informacije pojedincu prikazuje ili prikaz grupe u obliku posebnih tekstova.


Neovisno o proizvođaču ili veličine, sve vrste različitih prikazuje može biti isporučen sa real-time informacije putem ATRIES ITCS.

Informacije u vozilima
Čak i za vrijeme putovanja, vaši putnici ne bi trebali raditi bez opsežne informacije. Unutarnjih poslova prikazuje i zvučnici daju informacije o sljedećoj stanici, tijekom putovanja i odredišta. U tom procesu, ATRON na ploči računala igraju posebnu ulogu. Oni pružaju sve periferne uređaje, koji su potrebni za informiranje putnika, s potrebnim podacima.

DiPi - tekući odlaska puta na vaš mobilni telefon
Raspored informacija putem SMS poruka? Nema problema! Dinamički pojedinca za informiranje putnika, kratak DiPi, čini ovu uslugu moguće. Putnik šalje SMS poruku s točkom ili naziv Information Server prometa tvrtke. Odgovor sadrži sljedeće odlazak puta na ovom zaustaviti. Za detaljne informacije, moguće je ograničiti pretraživanje na određeno vrijeme, pravaca i smjerova. Kašnjenje pretplate nudi dodatne usluge: putnika prijavi za odabrane putovanja na internetu i obavijestio na vrijeme putem SMS poruke u slučaju kašnjenja.
Informacija u stvarnom vremenu, koji je već dostupan u ATRIES ITCS, je osnova za DiPi-informacije. DiPi je stoga idealan dodatak vašim infrastrukture informiranje putnika. Osobito u područjima s malim količinama putnika, DiPi je dokazano da se low-cost alternative stacionarni dinamički prikazuje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Lociranje vozila tehnologije

ATRIES-ITCS - telematike rješenje u sustavu ATRON DEBASU području AVL ili ITCS (intermodalnog prijevoza Control System), ATRON nudi rješenje koje odgovara svim zahtjevima suvremenih transportnih tvrtka iz tehničke točke gledišta. Ekonomska i kvalitete upravljanja aspekti također su uzeti u obzir.
ATRIES ITCS je visokih performansi i modularni softverski paket. Ona podržava transportne tvrtke za izradu javnog prijevoza više privlačan putem službu za korisnike i učinkovitosti. Osim toga, ATRIES ITCS osigurava da se sve veći zahtjevi vlastima u vezi upravljanja kvalitetom pridržavati, a mogu se uzeti u obzir. Dostupni online sučelja prema VDV 453 / 454 omogućuju realnom vremenu spojke s drugim sustavima, kao što su susjedne ITCS sustavi, regionalni stvarnom vremenu podatke bazenima ili u stvarnom vremenu raspored informacijskih sustava.
Osim klasičnih funkcija upravljanje voznim parkom, ATRIES ITCS također predstavlja solidnu osnovu za moderne aplikacije u području dinamičkih putnika informacija putem različitih medija (npr. klasični DPI-zaslon, internet i mobilni telefon).

S ATRIES-ITCS, imate idealan informacija i sustav planiranja, kako bi se:
Prikaz i pojednostaviti operativne procese
Praćenje i kontrolu prometa situacijama
Prepoznajte operativnim i tehničkim nepravilnosti rano
Skratite vremena vožnje utjecajem svjetlosnih signala sustava
Dodjeljivanje vozila i osoblja na optimalan način
Generiraj statistika ocjene
Obavijestite putnika s podacima u stvarnom vremenu na prestaje

ATRON SE PRODAJE I U šWICARSKOJ I NORVEŠKOJATRON electronic gmbh> Vijesti i tisak> Priopćenja za javnost
ATRON uspješno stavlja ITCS sustava u suradnji s PostAuto Švicarsku vozarina udruge OSTWIND

München, 22. veljača 2010 - U lipnju 2009, ATRON electronic gmbh dobiva ugovor s PostAuto Švicarske AG za opskrbu regionalne ITCS-sustava nakon širom Europe natječaja. Trenutno, sustav uspješno radi u probni rad nakon kratkog faze provedbe u regiji St. Gallen.
S PostAuto, ATRON realizira ITCS sustav u regiji Istočne Švicarske za vozarina udruge OSTWIND, što je područje najveće vozarina udruge u Švicarskoj. Projekt OSTWIND je pilot-projekt za PostAuto kako bi steći iskustvo u području putnika informacijskih sustava. Zahvaljujući uskoj suradnji između projekta ekipe klijenta i ATRON, ITCS sustava može staviti u pogon nakon kratkog trajanja projekta, a prva vozila mogla biti dodan. U probni rad, sve funkcije sustava kao i podatke dostaviti trenutno se testira s malim brojem klijenata. U travnju, sustav treba da prijelaz u redoviti rad. Nadalje se planira ponuditi deset od 23 prijevoznika od vozarina udruge mogućnost da integrirani u ITCS sustava.
Uz ovaj projekt, ATRON dokazuje proširivost i sigurnost ulaganja u ATRON DEBAS-sustav: ALF dodir, koji je u funkciji za ticketing sustava u PostAuto Švicarskoj od 2008, koristi se kao ITCS on-board računala. Dakle, to je samo potrebno izvršiti ažuriranja softvera na vozila u cilju provođenja ITCS sustava u trenutnoj rad.
Klijent-sposoban, središnji ITCS-Control Center je jezgra sustava. Radnim stanicama pojedinih klijenata su povezani putem sigurne internetske veze. Svaki klijent u prvom redu možete vidjeti i raditi svoj vozila. Pomoću posebnih izdanja, jednom rute kao i kompletnu mrežu može biti dostupna za sve klijente i za pregled i rad. To omogućuje da prisustvuju na autobus flote svih transportne tvrtke iz jednog kontrolnog centra tijekom off-vrh sata kako bi spasili troškova. Klijent sposobnost sustava i omogućuje da svaki transportno poduzeće za izradu i uvoz vlastite planiranje programa. Za to ATRON pruža sučelja microbus i PLADIS.
Za komunikaciju između kontrolnog centra i vozila, ATRON temelji se na postojeće infrastrukture ticketing sustava, tako da nema dodatnih troškova dogoditi. Podaci opskrbe i povrata temelje se na GPRS tehnologije. Na temelju toga, izabrao je PostAuto VoIP-rješenje ATRON grupnog (AGC) za glasovnu komunikaciju. Prednost ovog rješenja je da se grupe i put pozivi su mogući, za razliku od GSM telefonije. Operater odlučuje ako želi adresu unaprijed definirane skupine (npr. sva vozila klijenta), skupine s promjenom članovima (npr. rute) ili potpuno dinamičke skupine (npr. skupina koju sastavlja za najavu). Classic telefonije je rezervna razini: vozila mogu biti pozvani putem GSM ili vozač može doći do unaprijed definiranog telefonske linije izvan kontrole centra ako je potrebno.
Središnje funkcije ITCS-sustava za informiranje putnika na dinamične prestaje, kao i automatsko povezivanje sinkronizaciju. Ovisno o zahtjevima klijenta, sustav pruža i integrirani, kao i vanjskim informacijskim sustavima putnika s podacima preko 453 VDV-sučelja. Dakle, putnici koji su s real-time informacije na prestaje, kao iu vozila klijenata i vanjskih partnerskih tvrtki. Kao dodatnu uslugu, to je trebao unaprijediti informiranje putnika dodavanjem dinamičkih raspored informacija putem mobilnog telefona. Klijent-nezavisni veze sinkronizacija uključuje autobusne veze, kao i intermodalnog veza na vlak tvrtki, kao što su udruge partnera SBB (Schweizerische Bundesbahnen, Švicarskog federalnog željeznice). Da bi se mogli integrirati i koordinirati relevantnih podataka, vanjskih sustava će biti spojeni na ATRON ITCS-sustav putem VDV 453-sučelje u daljnji tijek projekta.

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte:
Kurt Peteler
ATRON electronic gmbh
Jesam Ziegelstadel 12 + 14
D-85570 Markt Schwaben
Telefon: +49 (0) 8121 9342 - 904
Fax: +49 (0) 8121 9342-77
E-Mail: kurtpeteler@atron.de
Klaus Koenen
ATRON sustava AG
Industriestrasse 4
CH-9552 Bronschhofen
Telefon: +41 (0) 71 91370 - 55
Fax: +41 (0) 71 91370 - 51
E-Mail: klauskoenen@atron-systems.ch

_________________
SRETNO
avatar
Beli
Moderator
Moderator

Broj postova : 202
Join date : 25.01.2011
Lokacija : Podsused

[Vrh] Go down

Re: Nešto o sustavu ATRON

Postaj by Beli on 20/2/2012, 10:34

ATRON electronic gmbh> Reference
Referentni Video ZET

Uvođenje ITCS-sustav koji se temelji na TETRA radio-sustava za Zagrebački električni tramvaj doo

Pogledajte originalan ATRON video
za one koji ne razumiju tonski dio bit će malo teže
ali slika govori dovoljnohttp://www.atron.de/en/index/1260364330634/1264582210982/1264582210982.html

_________________
SRETNO
avatar
Beli
Moderator
Moderator

Broj postova : 202
Join date : 25.01.2011
Lokacija : Podsused

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.