Udruga vozača i automehaničara Podsused - Velika Gorica
Gallery


Keywords

Top posting users this week

Poll
Affiliates
free forum


Održana skupština UVA Podsused Vel. Gorica

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Izborna godišnja skupština sekcije AP Podsused/Velika Gorica UVA ZET-a

Postaj by UVA podsused on 15/2/2016, 08:56

Goran Leško
predsjednik sekcije Podsused/V. Gorica UVA ZET-a


Izborna godišnja skupština sekcije AP Podsused/Velika Gorica UVA ZET-a održana je u petak, 29. siječnja u Zaprešiću. Ukupno 8 točaka dnevnog reda odrađeno je relativno brzo jer su sva izvješća bila kratka i jasna. Prije početka u Radno predsjedništvo izabrani su: predsjedavajući  Goran Leško, članovi predsjedništva Josip Bošnjaković i Marijan Kovač, zapisničar Dubravko Švaljek, članovi verifikacijske komisije Josip Matković, Josip Klasić i Marijan Berač te ovjerovitelji zapisnika Mario Mihić i Nenad Klasić.

Iz izvješća o dosadašnjem radu Sekcije, a koje je pročitao predsjednik Marijan Kovač izdvajamo: - Organizirali smo dva tradicionalna izleta u Veli Lošinj proljeće-jesen, uz već pomalo uhodano druženje sa članovima sekcije Dubrava. Održano je natjecanje ,,Pokaži što znaš" na koje se odazvao velik broj članova. Tako smo za našeg člana Gorana Kekića prikupili sredstva za uređaj za potpomognuto disanje u sklopu dogovora članova iz Dubrave i Glavnog odbora.

Našoj članici Valeriji Vnučec pomogli smo novčanom naknadom od 1000 kn. Isplatili smo povrat sudskih troškova u visino od 60% za nekolicinu naših vozača. Na kraju smo godine podijelili prigodne božićne darove svim našim članovima.
       
Financijsko izvješće također je pročitao predsjednik sekcije AP Podsused/Velika Gorica Marijan Kovač. Izdvajamo da je prihod od članarine u visini 70% bili su 77.931,87 kn + preneseni iznos od 19.116,02 kn, tj. saldo je bio ukupno 97.047,89 kn. Rashodi se bilježe za troškove godišnje skupštine 2014., izlete u Veli Lošinj, nepovratnu pomoć, ispraćaj umirovljenika, povrat kazni i sudskih troškova, posjet bolesnim članovima, ostale potrebe sekcije Podsused/Velika Gorica te darovi na kraju 2015. godine, tj ukupno 59.628,52 kn rashoda. Saldo prije održavanja skupštine bio je 27.419,37 kn. Rasprave po oba podnesena izvješća nije bilo te su potvrđena jednoglasno.

Već tradicionalno, ispraćaj umirovljenika obavljen je uz podjelu priznanja za dugogodišnji rad i članstvo u UVA ZET, a na dar su dobili ručni sat. Skupštini su se odazvali umirovljenici koji su u zasluženu mirovinu otišli tijekom 2015. godine, a to su Branko Leskovec, Vladimir Jelinčić, Drago Radičanin i Marko Sedlić, dok će Marijan Belani i Tomo Baranja zbog nemogućnosti prisustvovanja sat i priznanje dobiti naknadno.

Prisjećamo se njihova dugogodišnjeg rada u Podsusedu, svako je imao neku posebnost: Vlado je bio svojevrsna maskota pogona, Marko je aktivan na različitim web forumima a izradio je i internetsku stranicu sekcije Podsused, Branko i Drago dugogodišnji su aktivni sudionici natjecanja „Pokaži što znaš“, dapače i pobjednici u svojim kategorijama autobusa još od doba prethodne države pa sve do današnjih dana, čime su osvjetlali obraz te ime naše tvrtke ponosno pronosili ovim prostorima i šire u međunarodnim razmjerima. Marijan je pak bio jedan od nositelja posla u početcima turističkog autobusnog prijevoza u Podsusedu 80-ih godina prošlog stoljeća, dok je to bilo na izuzetno visokoj razini, a zajedno smo proputovali kilometre i kilometre širom „Lijepe naše“ i Europe.

Prisutnima su se u pozdravnoj riječi uzvanika obratili rukovoditelj prometne jedinice Autobusni promet Podsused, Dinko Butković, naglasivši brojne promjene koje stižu sa novim vozilima vezano uz način vožnje i prilagodbu tome. Dopredsjednik Sindikata i prometnih radnika ZET-a, Tomislav Batina, sa sjetom se prisjećao prošlih dana, a govoreći o današnjim problemima sa kojima se vozači u svom radu susreću svakodnevno, a posebno glede zaštite na radnom mjestu jer je baš toga jutra vozač Domagoj Salopek napadnut na liniji 102, u središtu grada, na Britanskom trgu. I Stjepan Štaba, predsjednik podružnice Sindikata vozača i prometnih radnika u garaži Podsused, naglasio je kako se zaista treba posvetiti poslu ali to je moguće samo uz potpunu suradnju sa rukovodstvom Podružnice.
       
Predsjednik verifikacijske komisije Josip Matković pročitao je izbor kandidata za izvršni odbor budući da je ovo ujedno i izborna skupština. Od predloženih 14 kandidata, glasovanjem delegata u Izvršni odbor izabrani su Mirko Kuštan, Dubravko Švaljek, Goran Leško, Josip Bošnjaković, Željko Vrbanec, Boris Fruk i Nenad Klasić.
       
Uslijedila je završna riječ predsjednika UVA ZET-a, Antuna Zimeta, koji se zahvalio svima na sudjelovanju u radu skupštine i zaželio ugodnu zabavu u nastavku večeri, dok je dosadašnji predsjednik sekcije AP Podsused/Velika Gorica, Marijan Kovač, zahvalio na povjerenju koje mu je bilo ukazano u proteklom mandatu, poželjevši pritom uspjeh u radu svim novoizabranim članovima Izvršnog odbora.

Na sastanku novog Izvršnog odbora održanog 8. veljače, odlučeno je da će novi predsjednik Sekcije u sljedećem četverogodišnjem mandatu biti Goran Leško, dopredsjednik Josip Bošnjaković i blagajnik Mirko Kušten. Čestitamo!

Slike snimio i uredio Marko S.
Tekst pripremio i uredio Goran K.  
avatar
UVA podsused

Broj postova : 39
Join date : 23.01.2011
Lokacija : Zagreb - Podsused

http://automoto-podsused.clubme.net

[Vrh] Go down

Održana skupština UVA Podsused Vel. Gorica

Postaj by UVA podsused on 24/1/2011, 16:10

Novi odbor  UVA sekcije Podsused i Velika Gorica
                                                                                                                             
Skupština je održana 26.11.2010. s početkom  oko 19:00 sati
u  otežanim vremenskim uvjetima  pa su  mnogi članovi kasnili
zbog velikog snijega i vijavice .
Nakon  kraćeg čekanja skupština UVA je uspješno održana.
Tri zastupnika skupštine nisu došla od ukupno 23 predložena bilo je prisutno 20 zastupnika skupštine
------------------------------------------
Članovi  Glavnog odbora:
Marijan  Čavlović...predsjednik Gl. Odb.
Marijan Berač...tajnik
--------------------------
Glasovanjem su izabrani slijedeći  članovi  izvršnog odbora:

 1) Antun Zimet  19 glasova....Predsjednik  izv. odb.

2) Marijan Kovač 16 glasova
3) Milovan Prahin 16 glasova
4) Marijan Berač 15 glasova
5) Zdravko Brtan 14 glasova
6) Josip Korpar 11 glasova
..plus  jedan član iz Velike Gorice
7) Slavko Busija
koji automatski ulazi bez glasovanja

-------------------------------------------------------------------
Ispraćeno je nekoliko članova UVA u mirovinu
među kojima su:
Jagodić Ivan
Saša Filipović
Mikačić Roman
Ostreš Milan
Ludevit Vorih Ludva
Našim dugogodišnjim članovima umirovljenicima uručene su:
zahvalnice za rad  te vrijedne  ručne satove i druge nagrade--------------------------------------------------
Podsjetnik kako je izgledao stari odbor

Sekcija: AP Podsused-V.Gorica


Predsjednik: Marijan Čavlović

Glavni odbor: Marijan Čavlović, Branko Fuček,
Marijan Vrban, i Slavko Butija

Izvršni odbor;Pavao Dadić,Josip Korpar,Milovan Prahin,
Ana Kamenečki,Antun Zimet,Marijan Berač i Marijan Čavlović

-----------------------------------------------------------------------------


Zadnja promjena: UVA podsused; 15/2/2016, 09:31; ukupno mijenjano 1 put.
avatar
UVA podsused

Broj postova : 39
Join date : 23.01.2011
Lokacija : Zagreb - Podsused

http://automoto-podsused.clubme.net

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.