Udruga vozača i automehaničara Podsused - Velika Gorica
Gallery


Keywords

Top posting users this week

Poll
Affiliates
free forum


Nove akcije Udruge sindikata vozača i prometnih djelatnika

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Nove akcije Udruge sindikata vozača i prometnih djelatnika

Postaj by Beli on 1/6/2012, 21:15

SINDIKAT VOZAČA I PROMETNIH RADNIKA ZET ZAGREB

Spriječiti napade na radnike ZET-a po svaku cijenu!

Nakon niza napada putnika na vozače tramvaja i autobusa, te posebice fizičke napade na kontrolore karata i neugodnosti koje isti proživljavaju nakon oblijepljenih plakata da se ne plaća vozna karta i da kontrolor nema pravo legitimirati putnika zatečenog bez valjane karte, sindikat je zatražio od Uprave ZET-a, ZG Holdinga i samog gradonačelnika da se poduzme sve kako bi se stalo takvoj pojavnosti u kraj. Upućen je dopis gradonačelniku grada Zagreba u kojem između ostalog stoji „ ukoliko ne učinite sve u svojoj moći da zajedno s predstavnicima policijske Uprave zagrebačke i svim drugim službama koje su zadužene za sigurnost u gradu, osigurate neometan i siguran rad vozača i kontrolora ZET-a, biti ćemo prisiljeni poduzeti određene aktivnosti kako bi zaustavili napade na naše radnike. Nećemo dopustiti da grupa građana maltretira kako naše radnike tako i poštene građane grada Zagreba. U koliko ne poduzmete radnje na poboljšanju sigurnosti svakog radnika morati ćete preuzeti moralnu a i svaku drugu odgovornost za sve posljedice. I na kraju budite uvjereni da nećemo nikome dopustiti da se iživljava na radnicima koji svoj posao odrađuju kvalitetno i korektno i spremni smo na poteze koji nikome nisu od interesa a sve kako bi zaštitili radnike ZET-a na svom radnom mjestu“
Zatraženo je od gradske Uprave da se pregledaju snimke s nadzornih kamera koje su postavljene u gradu kako bi se mogao utvrditi identitet osoba koje su postavljale i lijepile plakate po gradu, te time nanijeli veliku štetu ZET-u i svim njegovim radnicima.
Imajući u vidu trenutne vrlo teške uvjete u kojima rade kontrolori karata i napade kojima su izloženi Sindikat vozača i prometnih radnika organizira sastanak sa svim kontrolorima karata, neovisno o sindikalnoj pripadnosti, u utorak 05. lipnja 2012. u objektu 8 sindikalna dvorana 403. Na sastanak će biti pozvani predstavnici Uprave ZET-a, kako bi zajednički zauzeli stav u cilju zaštite kontrolora na radnom mjestu.
Godišnja izvještajna Skupština Sindikata vozača i prometnih radnika biti će održana 15. Lipnja 2012.g. u vili“Mali raj“ u Stenjevcu sa početkom u 18 sati. Dolazak zastupnika Skupštine je obvezan a članovi se pozivaju da svojim dolaskom uveličaju rad Skupštine.

_________________
SRETNO
avatar
Beli
Moderator
Moderator

Broj postova : 202
Join date : 25.01.2011
Lokacija : Podsused

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.